Chilisåser

Den största delen av den chili vi odlar blir till Chilisås, olika smaker, styrkor och varianter.

De flesta är kokade med vinäger för att hålla ph-värdet lågt vilket garanterar en lång hållbarhet.

Vi gör även några varianter av fermenterade såser, här varierar tillgång och smak ganska mycket då själva processen tar några månader

Chilisalt

En lite ny grej vi testar i år. Vi provar oss fram lite och blir det en bra produkt kommer den dyka upp i butiken

Marmelad

Förra årets succé, apelsinmarmelad med lite sting kommer såklart även i år i begränsad upplaga.

Kan hända att det blir någon annan variant också. håll utkik i butiken

Chiliolja

Har fått förfrågan om chiliolja så kan hända att det blir någon testvariant. 

Finns det intresse för chiliolja? Hör av er i så fall.

Annat smått och gott

Är man intresserad av att köpa chilifrukter eller plantor så går det också bra, bara att höra av sig.

Vill man testa nått riktigt starkt? Bara att komma förbi odlingen och provsmaka lite